Hallå där kära läsare.

Vi gjorde igår ett litet fotojobb. Fatima tog det, visade sig att vi blev kontaktade för att det pågår en golftävling som har som avsikt att dra in pengar, pengar som sedan ska skickas vidare till krisdrabbade länder som saknar resurser i dessa Coronatider. Det var en fin fin tanken. Eftersom det var en sån fin tanke har vi även gått med på att i det här jobbet ge 50% rabatt (vi hade önskat att vi kunde ha gjort det hela gratis men vi behöver lite av de pengarna för att vi själva ska klara oss genom krisen).

Det var ett jobb som gick så smidigt. Trots all tråkigt som händer runtom i världen och inte minst i vår älskade Sverige, så måste jag säga att jag älskar den perfekta vårväder vi har just nu (kors i taket för att den ska förbli så fram till sommaren). Så, bilderna blev riktig snygga, nu ska vi bara bearbeta dem lite i Photoshop för att snygga till små detaljer. Vi försöker att inte använda oss av redigeringsprogram allt för mycket men här vill vi göra ett sånt bra jobb som möjligt, så vi ska göra det där lilla extra. Fotograferingen skedde från början till slut, från att folk började komma till eventet, spelarna minglade, väl på spelplanet och under tiden spelet hände fram till deltagarna stod med sina golf pokaler och priser. Det var en lång men givande dag och jag hoppas innerligt att de har samlat så mycket pengar det bara gick för att vara ett stöd till andra som har det svårare.

Jag hoppas att ingen missförstår mig, vi i Sverige genomgår också en kris men jag tror att det handlar inte bara om att vi som land ska klara det själva, utan det här är en världskatastrof och alla måste hjälpa alla, från Kina till Canada, från Norge till Namibia, alla måste ta sitt ansvar och hjälpa varandra.

Kategorier: Blogginlägg

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *