Hej alla!

Så, vårt senaste jobb blev kanon och tack vare det så ledde det oss till ett annat bra jobb. Jag är så tacksam för att vi får möjlighet och jag tror ändå våra kunder blir väldig nöjda, annars hade inte de rekommenderat oss vidare.

Nu har vi också hyrt in oss på en lokal, så det är dags att välja elavtal för lokalen, vilket vi ska göra med Göta Energi – det enkla valet så klart. Vi ska även inreda fotostudion, så vi har valt att både handla i second-hands, för att vara miljövänliga men även införskaffa nytt. Det vi köpt nytt är t.ex. ett grymt Eventtält. Detta med avsikt att vi ska även börja plåta andra projekt åt våra kunder, så som produktbilder som behöver fotas. Vi har börjat komma i kontakt med företag som arbetar inom e-handel eller ja, snarare sagt är det ett företag men vi har signat upp ett kontrakt där vi har ensamrätt i att ta bilderna som behövs för deras produkter. Det är vi mycket tacksamma över, framför allt nu när vi har skaffat oss en lokal och vi behöver driva in mer pengar i företaget.

Vi är så tacksamma över att vi får jobb i dessa tider. Trots att många företag hamnar i svåra situationer känner vi trygghet i och med att vi har blivit kontaktade på senaste från många olika håll, både privatpersoner och företag (främst företag då). Så ja, vi är tacksamma. Det vore jätteskoj att få höra hur det går för er där ute, vilka utmaningar har ni stött på i dessa coronatider?

Hoppas iallafall att ni alla har det bra och att era nära och kära inte är smittade och skulle det vara så, så hoppas jag att de klarar av att hantera sjukdomen!

Och ni själva, undvik att gå ut om inte du måste, ta hand om dig, du är den viktigaste personen i ditt liv, så se till att du också följer alla råd från myndigheterna, glöm inte det!

Vi hörs snart igen!

Kategorier: Blogginlägg

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *