Hemsidan fotogenicco kommer att fokusera främst på att ta upp ämnen som rör fotografering, bild och eventuell formgivning av visuell material.

Vi som kommer att driva bloggen heter Fatima och Nicco, vi har ett brinnande intresse inom foto och vårt mål är att båda bli kända fotografer. Vi är dock i början av vår karriär och försöker både att lära oss mer om den här vackra konsten men samtidig vill vi förmedla ut vår kunskap. Ett sätt att nå ut till folk är genom att vi har startat den här bloggen. Vi har ett företag, ett HB (Handelsbolag för den som inte vet vad HB står för). Vi har funderat på att utöka vår verksamhet, köpa nytt utrustning, jobba mer aktiv med våra kunder, bli bättre på det vi gör helt enkelt. Lån till aktiebolag är något som vi tror kan hjälpa oss på traven, vi har också varit med verksamma inom yrket där vi har erbjudit möjligheten att bli investerare.

Det hela utvecklar sig i att vi vill utveckla en tjänst för privat personer och fotografer. Idén finns men pengarna behöver hittas. Så det är där vi befinner oss. Hur som helst, ni kommer att följa oss på en resa som vi vill starta tillsammans med er och utveckla tillsammans med er. Vi ser framemot att ha er med på den här resan, tappa inte oss bort i havet av bloggar och företag som finns där ute, hos oss kommer ni hitta många fina bilder men även riktig bra tips om hur du kan lyckas bättre med dina bilder, hur du kan gå från nybörjare till expert eller åtminstone ha en sån pass bra nivå att du kanske fotar dina vänners fester, din släkts firande, dina näras mest älskade stunder.

Ta hand om er under dessa coronavirus-tider, var försiktiga där ute, sprid kärlek men inte virus.

Peace <3 love

Kategorier: Blogginlägg

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *